Öka försäljningen genom vår QlvrBox

Rena ytor i butikslokaler ger nöjdare kunder, med hjälp av vår QlvrBox kan ni optimera och visualisera de insatser ni gör inom städning och fastighetsservice. Ni kan optimera arbetet efter behov och samtidigt visa era besökare att ni tar uppgifter som exempelvis städning på allvar. 
Genom att digitalisera uppföljning av Facility Managment ger det underlag för att kostnadseffektivisera och kvalitetssäkra.

Vår Qlvr Box levererar relevant statistik

Genom att installera vår QlvrBox får ni en överblick över hur besökare och personal rör sig i lokalerna. Detta kompletteras med NFC taggar som servicepersonalen scannar för att få upp information om vad som ska utföras med hjälp av vår app. Efter utfört arbete rapporterar personalen vad som är genomfört samt eventuella avvikelser. Ni kan följa all information och era KPIer i en skräddarsydd dashboard. 

Vi skräddarsyr en optimal lösning för er

Vi tar fram den systemlösning som uppfyller era önskemål om hur ni vill digitalisera ert serviceunderhåll. Genom vi hittar rätt lösning för er och med hjälp av vårt system med AI och IoT får ni verktyg för att se till att arbetet fungerar optimalt. 
Det krävs inga större initiala kostnader då både vår hårdvara och mjukvara levereras som prenumerationstjänster.  
Välkommen att kontakta oss så tar vi fram den bästa lösningen för just er verksamhet.