Visa era besökare hur ni arbetar med renhållning

Det finns starka kopplingar mellan omsättning och rena toaletter på restauranger och caféer. Undersökningar visar att 60 procent av besökarna inte kommer tillbaka om toaletterna är smutsiga.
Vi underlättar ert arbete med service och underhåll med hjälp av digitala systemlösningar, Ai och IoT. Ni får statistik över hur gästerna rör sig i lokalerna och kan planera exempelvis städfrekvensen därefter. 
Med våra lösningar höjer ni kvaliteten, kostnadseffektiviserar och får samtidigt högre kundnöjdhet. 
Välkommen att kontakta oss så berättar vi hur vi kan applicera detta på er verksamhet. 

Vår Qlvr Box levererar relevant statistik

Med vår QlvrBox får ni en överblick över hur besökare och personal rör sig i lokalerna. Komplettera med NFC taggar som servicepersonalen scannar så ser ni när exempelvis städningen utförs. All information som samlas visualiseras i en skräddarsydd dashboard som ger underlag för optimering. Systemet skickar även ut arbetsordrar när det är dags att utföra en serviceuppgift till berörd personal genom vår app.  

Vi skräddarsyr en optimal lösning för er

Vi tar fram den optimala lösningen för er som uppfyller era önskemål på hur ni vill digitalisera och kvalitetssäkra er Facility Management. Genom att använda oss av AI och IoT får ni underlag för att optimera ert servicearbete.
Det krävs inga större initiala kostnader då både vår hårdvara och mjukvara levereras som prenumerationstjänster.  
Välkommen att höra av dig så tar vi fram den bästa lösningen för just din verksamhet.